Cityripari 2019

  • Cityripari 3.-16.6.

    Cityripari 3.-16.6.

Cityripari on vaihtoehto leiririppikoululle. Cityläiset kokoontuvat pääsääntöisesti Laajasalon kirkolla. Päivätapaamisten lisäksi on myös yhteistä iltaohjelmaa, mutta yöksi mennään kotiin.

 

Ajankohta

3.-16.6.

Konfirmaatio

18.8. klo 12 Laajasalon kirkko

Hinta

Ilmainen

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksen tämän linkin takaa: Rippikoulu FAQ
Ripariin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä aina kyseisen riparin vetäjiin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kaikki tapaamiset ovat tärkeitä ja pakollisia. Jokainen niistä tulee olla suoritettuna ennen kuin nuori voi osallistua konfirmaatioon.

Tapaamiset ennen kesää:
Tapaamiset ennen kesää päivitetään myöhemmin.

Cityriparin opetuspäivät kesällä Laajasalon kirkolla 3.-16.6. (tarkemmat aikataulut päivitetään myöhemmin)

Vakuutus:

Seurakunta on vakuuttanut nuoret tapaturmien varalta. Ei koske sairauksia. Jos nuori sairastuu riparitapaamisen aikana, vanhempiin otetaan heti yhteys.

Ulkoläksyt:
Ulkoläksyt opetellaan ja suoritetaan yksitellen, joko ennen leiriä tai leirijakson aikana. Rippikoulun kaikki mahdolliset ulkoläksyt löytyvät tästä.  Rippikoululaiset suorittavat ulkoa seuraavat ulkoläksyt: Kymmenen käskyä & Uskontunnustus & Isä meidän -rukous & Pienoisevankeliumi.

Konfirmaatio:
Konfirmaatioharjoitus on ke 14.8. klo 17.00-18.30 Laajasalon kirkossa. Konfirmoitavien nuorten tulee olla paikalla konfirmaatioharjoituksessa.
Konfirmaatiojuhla pidetään su 18.8.2018 klo 12.00 Laajasalon kirkossa.

Valokuvaus:
Valokuvaus tapahtuu 1,5 tuntia ennen konfirmaatiota. Jokaisen konfirmoitavan on oltava Laajasalon kirkolla su 18.8. klo 10.30, jolloin otetaan yksittäis- ja ryhmäkuva. Valokuvaaja tuo ruusut  mukanaan. Valokuvaaminen tapahtuu koulukuvien tapaan. Nuoret saavat valokuvafirmalta sähköpostitse tunnukset, joilla pääsee katsomaan ja tilaamaan haluamansa kuvat. Kuvat tulevat postissa muutaman viikon kuluttua tilauksesta.

Vetäjät
Marjaana Rantala (cityripariin liittyvät yhteydenotot Marjaanalle: p. 0503472813, marjaana.rantala(at)evl.fi)

Raideri

Isoset

 
Urban
Magic
Freedom